Context Social

Necessitat i conveniència
La gent creu que el seu ús els cobreix una necessitat però jo crec que més aviat els cobreix una conveniència ja que els ajuda a fer les coses més ràpides i més eficients però si es fés sense ordinador també es podria fer. Per nosaltres l'ordinador és molt important per la societat però abans no n'hi havia però tot i així se les arreglaven per fer les coses. Aquest aparell ha suposat per a nosaltres un gran avantatge en tecnologia i altres àmbits. Si desaparegués ara hi hauria gent que al principi no sabria què fer però més endavant ens aniriem acostumant a no tenir-lo.

Estètica i moda
Els ordinadors cada vegada són més bonics ja que l'estètica varia molt perquè en canvien l'aspecte, ja que volen que a a gent els hi agradi més aquell ordinador que el que tenen  i així en compren un altre.Cada vegada l'ordinador segueix més la moda i així els models canvien.
Últimament s'ha posat de moda tunejar ordinadors aquí us en mostro uns exemples:

ordenadores-tuneados-15

ordenadores-tuneados-4

ordenadores-tuneados-1

Adjunto un video de un ordinador tunejat


Cultura i ètica
L'ús de l'ordinador ha canviat els costums de les persones ja que amb ell es poden fer coses que no podries fer sense ell. L'ordinador no és acceptat a tot el món
.

Els països en negre són els que no permeten l'ordinador.

Jo crec que l'ús de l'ordinador no és ètic tot i que molta gent creu que si ja que l'utilitzen molt.

Sistemes lligats
Hi ha guanyadors quan s'empra l'ordinador perquè hi pots guanyar temps i també facilitat per fer les coses però també hi ha perdedors perquè molta gent cau en l'engany de molts dels estafadors que hi han per internet i també hi perden molt quan els hi entra un virus.